“jól indul a nap, ha tele a pocak”

Vendégeink részére a főszezonban minden nap 8.00-10.00 között, kényeztető, svédasztalos reggelivel szolgálunk, ahol reményeink szerint mindenki megtalálja azt, amivel aztán igazán jól indul a napja….

A büféasztal tartalma napról-napra, illetve az év különböző időszakaiban is változhat. Mindig szem előtt tartjuk a szezonalitást, illetve a helyben termelt termények és termékek  lehetőség szerint előnyt élveznek. Speciális étkezési igényeknek és az egészséges, modern vagy éppen hagyományos táplálkozási elvárásoknak is igyekszünk megfelelni. VENDÉGeink kívánságait a lehetőségekhez mérten rugalmasan kezeljük.

Ami mindig a reggeli-asztalra kerül: Friss kávé – igény szerint akár presszókávé, vagy capuccinó – széles teakínálat, narancslé, FORRÁS – VÍZ, tej, kakaó. Müzli, gyümölcsök , méz. Felvágottak, sajtok…. Margarin és vaj, lekvárok, mogyorókrém… Friss péksütemény/kenyér, teljes kiőrlésű vagy rozs kenyér,  “szendvicsalap” (Wasa) Ezen túlmenően valamilyen kalács vagy egyéb édes tészta. Egyes napokon a kínálat kiegészül meleg ételekkel is; ilyenkor virsli/frankfurti, tojás, tojásrántotta vagy valamilyen egyéb meglepetés is kikerül a büféasztalra…

A főszezonon kívüli időszakban a reggelik sokkal meghittebbekké és családiassá válnak. A választék gyakorlatilag ugyanaz, mint a svédasztalon, ugyanakkor ilyenkor van lehetőség személyre szabott igények és az egyébként svédasztalon csak nehezen szervírozható finomságokra is….  gyakran családias hangulatban, előzetesen egyeztetett időpontban és választékkal várjuk a nálunk megszállókat.

Ünnepnapokon természetesen ünnepi reggelivel kényeztetjük VENDÉGEINKET.

 


  •