IMG_2360

Jöjjön el hozzánk VENDÉGSÉGBE!

Töltsön el a Fertő tó mellett egy hétvégét, amire még nagyon sokáig emlékezni fog.

Képzelje el, milyen az amikor vendégségbe érkezik valahova, ráadásul “kötelező körök” nélkül…

Érkezéskor egy forró kávéval vagy teával, de akár egy pohár borral fogadjuk. A szobák elfoglalása után/közben mesélünk a környékről és a programlehetőségekről, segítünk a következő néhány napot igazán tartalmasan  megtölteni.

Autentikus vacsorára hívjuk meg, a vendég-asztal a szokásos éttermi kötöttségektől mentes, családias jellegű, ahol mindenki annyit és annyiszor eszik, ahányszor csak jól esik. A vacsorához helyi borokat kínálunk, természetesen szintén korlátozás nélkül.

Másnap reggel kényeztető reggeli, de még mielőtt bármi is történne előtte (igény szerint) egy kupica pálinka 🙂

A Fertő parti élményekhez és a feltöltődéshez tartalmas és változatos programok tömkelegével tudunk szolgálni. A Környék látnivalói, nevezetességei természeti, kulturális és kulináris csodái szinte kifogyhatatlanok ez a néhány nap minden bizonnyal csak kedvcsinálónak lesz elég. A programok egy része önállóan bejárható, megtekinthető, de igény szerint és egyes programokhoz kísérőt, túra-/idegenvezetőt is tudunk biztosítani.

Visszaérkezéskor még vacsora előtt ismét egy forró ital, vagy egy pohár bor, egy kupica pálinka, élménybeszámolók tapasztalatcserék a többiekkel vagy akár a házigazdákkal….., aztán testben és lélekben felkészülés a vacsorára.

Szombat esti menü: Lakoma vacsora, szigorúan has-és húspártiaknak; Csülökkel (főtt füstölt és bajor), sült házikolbásszal és csirkecombokkal. Köretként hagymás tepsis krumpli parasztosan és friss ropogós kenyér. A vacsorához a már ismert módon korlátozás nélküli borfogyasztás.

Vasárnap reggel kényeztető reggeli, de még mielőtt bármi is történne előtte (igény szerint) egy kupica pálinka 🙂 A korán kelők a reggeli előtt akár szent misén is részt vehetnek.

Ajánlatunk: 3 nap 2 éjszaka, 22.222,- Ft/fő

Az ár minimum 2 fő foglalása esetén érvényes. Elhelyezés franciaágyas szobáinkban.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy exkluzív csomagajánlatunk csak előre meghirdetett hétvégéken, illetve minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

 

 

 


  •